Motorola PMMN4109A ATEX

De Motorola PMMN4109A is een ATEX handmicrofoon in een gestroomlijnd ontwerp en voorzien van diverse functies op de handmicrofoon. Op de handmicrofoon bevindt zich een volumeregelaar, een vaste oranje noodknop en een uitgang voor het aansluiten van een oortje voor het discreet ontvangen va... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMMN4109A is een ATEX handmicrofoon in een gestroomlijnd ontwerp en voorzien van diverse functies op de handmicrofoon. Op de handmicrofoon bevindt zich een volumeregelaar, een vaste oranje noodknop en een uitgang voor het aansluiten van een oortje voor het discreet ontvangen van de communicatie. Dit model is expliciet ontworpen om te voldoen aan de ATEX voorschriften zodat deze gekoppeld kan worden met verschillende ATEX portofoonmodellen van Motorola. Deze handmicrofoon van Motorola sluit u gemakkelijk aan op uw portofoon via de multi-pin connector. Het versturen van uw communicatie doet u eenvoudig via de PTT(Push-to-talk)-knop op de handmicrofoon. Hij is voorzien van de IP67 normering en Windporting om te voldoen aan een uitstekende communicatie in slechte weersomstandigheden. De Motorola PMMN4109A is geschikt voor de Motorola MTP8500Ex en de Motorola MTP8550Ex portofoon.
motorola-portofoons

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Motorola PMMN4109A-ATEX specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMMN4109A-ATEX
Productnaam Motorola PMMN4109A ATEX
Accessoire type Handmicrofoon

Geschikt voor modellen

Motorola MTP8500Ex, Motorola MTP8550Ex

Accessoire specificaties

Accessoireconnector type Motorola Multipin
Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Ja, op handmicrofoon
Externe audioaansluiting Ja, 3,5 mm
Volumeknop Ja
Bluetooth Nee
Ruisonderdrukking Ja
Programmeerbare toetsen Ja, 1 stuk

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Ja, ATEX
IP-normering IP67
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat